Asbest beglazingskit

Asbest in beglazingskittenasbest in beglazingskit
Bij het plaatsen van nieuwe ruiten kan het voorkomen dat u wordt geconfronteerd met asbest in de beglazingskit. Zeker bij huizen die voor 1994 zijn gebouwd is het gebruik van asbest heel normaal.

Bij het vervangen van het glas kunnen asbestvezels vrijkomen en dit is schadelijk voor uw gezondheid: het inademen van asbestvezels kan longvlies en buikvlieskanker (mesothelioom), asbestose (stoflongen) of longkanker veroorzaken.

Gaat u oude ruiten vervangen, dan moet oppassen voor asbest. Sinds 1993 is het gebruik in Nederland verboden en sinds 2005 is het (her)gebruik van asbest ook op Europees niveau geheel verboden.

Herkennen asbest in beglazingskit
Asbest in beglazingskitten is moeilijk te herkennen. Er is vaak overheen geschilderd, waardoor de asbesthoudende kit in de beglazing nog moeilijker te herkennen is. Hermans Asbest BV heeft als zusterbedrijf van Hermans Glas jarenlange ervaring in de glasbranche met het plaatsen en verwijderen van ruiten en de daarbij behorende beglazingskit.

Specialist in glas én asbest
Omdat Hermans Asbest BV de ervaring en de juiste certificaten heeft op het gebied van asbestverwijdering en beglazingskitten helpen we u graag met het hele traject van opname tot inventarisatie, verwijderen en het plaatsen van een nieuwe ruit. Dit zorgt ervoor dat we het sneller, effectiever en goedkoper kunnen uitvoeren, bovendien zit u maar één keer in de rommel.

Voordelen Hermans Asbest BV

  • Gecertificeerd specialist op het gebied van asbestverwijdering in beglazing
  • Snel ter plaatse bij calamiteiten
  • Asbestsanering en glasherstel gaan hand in hand.
  • Ruime ervaring en efficiënt.
  • Scherpe prijzen
  • We regelen alles voor u, van begin tot eind.

Asbest in beglazingskit veilig laten verwijderen?
Bel de specialisten van Hermans Asbest BV 020 – 448 80 00!

Vraag direct offerte aan!

 

 

Hermans Asbest BV is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Den-Bosch, Alkmaar, Den-Haag, Leiden, Gouda, Delft, Hoorn, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst!