Asbest en Woningcorporaties

Woningcorporaties hebben vaak te maken met asbest
In vastgoed van woningcorporaties zit vaak asbest. Tot 1990 was asbest gangbaar in bouwmaterialen, zoals in cement, beglazingskit, afvoerbuizen,schoorstenen, vloeren. Het is de verantwoordelijkheid van woningcorporaties dat mutatieonderhoud, renovatie of sloop goed en veilig verloopt.

Werkwijze Hermans Asbest BV
Hermans asbest staat symbool voor duidelijkheid en snelheid. Een asbestinventarisatie rapport van het vastgoed geeft inzicht in de situatie. Dit betekent dat voor alle complexen bekend is waar er asbest aanwezig is en wat de risico’s hiervan zijn. Deze gegevens worden gebruikt als onderligger voor lopende of komende onderhoudswerkzaamheden. Onze goed opgeleide specialisten waarborgen absolute veiligheid voor u en uw bewoners en zorgen voor zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden.

Hermans Asbest staat in de regio snel voor u klaar:

  • Mutatieonderhoud
  • Snel bij calamiteiten
  • Eigen materieel

Over Hermans Asbest
Als glasspecialist worden we bij Hermans regelmatig geconfronteerd met asbest dat is verwerkt in oude stopverf en butyleenkit. Inmiddels zijn we niet alleen expert op het gebied van het saneren van asbesthoudende glasprojecten, maar zijn we uitgegroeid tot allround asbestverwijderaar. We kunnen dus al uw asbest verwijderen, inclusief glaswerk. Hermans Asbest BV beschikt over alle certificaten die nodig zijn voor het snel en veilig verwijderen en afvoeren van asbesthoudende materialen.

Vraag het de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00