Asbest in beglazing

Asbest in beglazingasbest in beglazingskit
Tot 1994 werd asbest veel gebruikt in de bouw, behalve in isolatiemateriaal en dakbedekkingen, werd het ook gebruikt in stopverf en beglazingskitten.

Het gebruik van asbest is nu grotendeels verboden, omdat het inademen van asbestvezels gevaarlijk kan zijn voor uw gezondheid. Het vrijkomen van deze vezels kan gebeuren bij het klussen of wanneer u het glas gaat vervangen.

Plaatsen van ruiten
Wanneer u asbest ontdekt in uw huis of in de beglazing, moet u het in een aantal gevallen laten verwijderen. Soms is het beter om asbest te laten zitten. Wilt u weten wat voor u de verstandigste keuze is? Als gecertificeerd specialist (SC-530) op het gebied van asbestverwijdering helpen we u graag.

Specialist in glasherstel én asbestsanering
Hermans Asbest BV voert het hele traject van opname en laboratoriumonderzoek tot het verwijderen van het asbesthoudende materiaal en het plaatsen van een nieuwe ruit. Hermans Asbest BV is een zusterbedrijf van Hermans Glas, die jarenlange ervaring heeft in de glasbranche met het plaatsen van ruiten en ook te maken heeft met het verwijderen van kapotte ruiten en de daarbij behorende beglazingskit.

Sneller, beter en goedkoper
Omdat we zoveel ervaring hebben, kunnen we u sneller, effectiever en goedkoper van uw asbest afhelpen en snel het glas herstellen, bovendien zit u maar één keer in de rommel. Onze asbestverwijderaars (DAV-ers) zijn professionele vakmensen, die worden begeleid door een gediplomeerd toezichthouder (DTA).

Voordelen Hermans Asbest BV

  • Gecertificeerd specialist op het gebied van asbestverwijdering in beglazing
  • Snel ter plaatse bij calamiteiten
  • Asbestsanering en glasherstel gaan hand in hand.
  • Ruime ervaring en efficiënt.
  • Scherpe prijzen
  • We regelen alles voor u, van begin tot eind.

Heeft u een vraag over asbest in beglazing?
Vraag het de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00! Of vraag direct een offerte aan

 

Vraag direct offerte aan!

 

Hermans Asbest BV is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Den-Bosch, Alkmaar, Den-Haag, Leiden, Gouda, Delft, Hoorn, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst!