Asbest plaatmateriaal

Golfplaten en gevelplaten met asbest
Tot 1994 is er veel asbest verwerkt in bouwmaterialen, zoals in golfplaten en cement. Asbesthoudende golfplaten zijn bijvoorbeeld veel gebruikt bij de bouw van loodsen, schuren, garages en stallen. Ook gevelplaten die voor 1993 zijn geplaatst, bevatten in veel gevallen asbest.

Gaat u uw oude schuur of pand verbouwen, renoveren of slopen, dan moet u oppassen voor asbest in het plaatmateriaal. Asbest is te herkennen aan de vezelachtige structuur en is vaak wit of lichtgrijs van kleur (maar het kan ook andere kleuren hebben).

Asbestinventarisatie
Hermans Asbest BV kan voor u een opname ter plekke doen en een asbestinventarisatie laten uitvoeren, zodat u precies weet in hoeverre er asbest in uw pand of plaatmateriaal zit. Een asbestinventarisatie hoeft niet altijd tot asbestverwijdering te leiden. Dat is alleen noodzakelijk wanneer er sprake is van risico’s.

Voordelen Hermans Asbest BV

  • Specialist op het gebied van asbestverwijdering en glasherstel.
  • Snel ter plaatse bij calamiteiten.
  • Ruime ervaring en efficiënte afhandeling.
  • Scherpe prijzen.
  • Volledige ontzorging van begin tot eind.

Specialist in asbestHermans asbest2
Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf (SC- 530) weten we hoe we uw asbest moeten verwijderen. We helpen u graag met het hele traject van opname ter plekke, laboratoriumonderzoek tot het verwijderen en het schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat we het sneller, effectiever en goedkoper kunnen uitvoeren.

Heeft u een vraag ove asbest in plaatmateriaal
Vraag het de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00! Of vraag direct een offerte aan

Vraag direct offerte aan!

 

 

Hermans Asbest BV is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Den-Bosch, Alkmaar, Den-Haag, Leiden, Gouda, Delft, Hoorn, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst!