Bedrijven

Asbest verwijderen
Heeft u voor aanvang van uw renovatie of sloopwerkzaamheden asbest aangetroffen in uw pand? Of is er door brand of storm asbest vrijgekomen? Als gecertificeerd specialist verwijderen we het asbest in uw bedrijf snel, veilig en vakkundig.

We werken voor bedrijven in allerlei sectoren van woningcorporaties, woonstichtingen en verzekeraars tot VvE’s en bedrijven in de facilitaire dienstverlening, retail, horeca en transport.

We staan in de regio snel voor u klaar:

  • Mutatieonderhoud
  • Snel bij calamiteiten
  • Eigen materieel

Werkwijze Hermans Asbest BV
U kunt altijd een beroep op ons doen, van een opname ter plaatse, een asbestinventarisatierapport, het verwijdering van asbest tot het plaatsen van nieuwe ruiten en de oplevering van het pand. Van begin tot eind nemen we uw zorgen uit handen en zorgen voor een efficiënte afhandeling.

Onze goed opgeleide specialisten waarborgen de veiligheid voor u en uw mensen en zorgen dat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ondervindt.

Heeft u een vraag over asbest?
We staan voor u klaar. Hermans Asbest BV beschikt over alle certificaten die nodig zijn voor het snel en veilig verwijderen en afvoeren van de asbesthoudende materialen.

Heeft u een vraag over asbest?
Vraag het de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00!