Kosten asbest saneren

Kosten asbest saneren?
Wilt u uw bedrijfspand, loods of woning verbouwen of slopen? En vermoedt u asbest? Dan is asbestverwijdering verplicht. Wilt u het asbest zelf verwijderen? Informeer dan bij uw gemeente over de voorwaarden en de kosten.

Specialist in het saneren van asbest
Als gespecialiseerd asbestverwijderingsbedrijf  weten we hoe we asbest moeten saneren. De kosten van het saneren van asbest zijn afhankelijk van de omvang van de ruimte of het pand, maar bijvoorbeeld ook van de grootte van de asbesthoudend materiaal.

Een exacte prijs bepalen we na een opname op locatie of op basis van het asbestinventarisatierapport. Zonder zo’n rapport mag er sowieso niet gesaneerd worden.

Gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf (SC-530)
De overheid heeft besloten dat vanaf 2024 asbestdaken verboden zijn in Nederland. Dit geldt alleen voor materiaal dat in contact staat met de buitenlucht, zoals golfplaten. Bent u eigenaar van een gebouw met asbesthoudende dakbedekking? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van het asbest voor 2024. Hiervoor kunt u Hermans asbest2subsidie aanvragen.

Het verwijderen van asbest dient op de juiste manier te gebeuren. De overheid kan zelfs een boete geven als de verwijdering niet goed gebeurt. Om het doel van de overheid in 2024 te bereiken zal er een hoop asbest verwijderd moeten worden. Dit klinkt heel logisch, maar het verwijderen van asbest is heel gevaarlijk. Er komt veel kennis bij kijken en daarom is het saneren van asbestdaken best duur.

Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf voeren we bij Hermans Asbest BV onze werkzaamheden uit conform de wet-, en regelgeving (SC-530).

Aan het einde van de werkzaamheden wordt er een officiële vrijgave (conform NEN 2990) afgegeven door een RvA-geaccrediteerd laboratorium. Zo bent u, als opdrachtgever, altijd verzekerd van een correcte en veilige sanering van alle asbesthoudende materialen.

Heeft u een vraag over kosten asbest saneren?
Vraag advies aan de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Vraag direct offerte aan!

 

 

Hermans Asbest BV is werkzaam voor particulieren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Den-Bosch, Alkmaar, Den-Haag, Leiden, Gouda, Delft, Hoorn, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst!