Kosten asbest verwijderen

Kosten verwijderen asbest
Wilt u weten wat de kosten van het verwijderen van asbest zijn? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de ruimte en de hoeveelheid asbest. Hermans Asbest is een professioneel Ascert SC-530 gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf en kan doorgaans op zeer korte termijn asbest verwijderen. Om u een realistische indicatie van de kosten te geven, hebben we meer informatie nodig. Als eerste heeft u een onafhankelijk asbestinventarisatierapport nodig. In een inventarisatierapport worden alle verdachte bronnen in kaart gebracht. Dit is verplicht in Nederland. Aan de hand van het rapport zal Hermans Asbest u een scherpe offerte op maat doen toekomen. Na akkoord zal Hermans Asbest de sanering in gang zetten. Hermans Asbest kan u tevens helpen met een betrouwbaar Inventarisatiebureau.

In 2016 zijn er subsidieregelingen beschikbaar. Klik hier voor meer info

Zelf asbest verwijderen?Kosten asbest verwijderen
Informeer dan bij uw gemeente welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen, waar u het materiaal kwijt kunt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Geeft uw gemeente geen toestemming om het asbest zelf te verwijderen?

Hermans Asbest BV helpt u graag, als gecertificeerd specialist op het gebied van asbestverwijdering weten we hoe. Een exacte prijs bepalen we na een opnamen op locatie of op basis van een asbestinventarisatierapport.

 

Voordelen Hermans Asbest BV

  • Gecertificeerd specialist op het gebied van asbestverwijdering
  • Snel ter plaatse bij calamiteiten
  • Asbestsanering en glasherstel gaan hand in hand.
  • Ruime ervaring en efficiënt.
  • Scherpe prijzen
  • We regelen alles voor u, van begin tot eind.

Heeft u een vraag over de kosten voor asbest verwijderen?
Vraag het de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00! Of vraag direct een offerte aan

 

Vraag direct offerte aan!

 

 

Hermans Asbest BV is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Den-Bosch, Alkmaar, Den-Haag, Leiden, Gouda, Delft, Hoorn, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst!