Over Hermans Asbest

Hermans Asbest is een zusterbedrijf van Hermans Glas en valt onder de Hermans Groep. Hermans Glaszettersbedrijf is werkzaam voor bedrijven, overheden, VvE’s, woningcorporaties en particulieren. Sinds een aantal jaren is het bekend dat er asbest kan zitten in beglazingskit.  Hermans Glas heeft met regelmaat te maken  met het verwijderen van kapotte ruiten en de daarbij behorende beglazingskit. Deze specialistische sanerings-werkzaamheden zijn ondergebracht in Hermans Asbest BV. Deze laatst genoemde is in het bezit van een certificering (SC-530) welke volgens strikte regels wordt uitgegeven door Stichting Certificering Asbest.

Een SC-530 certificering wordt zoals eerder genoemd, niet zomaar toebedeeld aan een bedrijf en dienen de asbestverwijderaars (DAV-ers) officieel voor geschoold te zijn. Deze professionele vakmensen, in vaste dienst bij Hermans Asbest BV, worden begeleid door een gediplomeerd toezichthouder (DTA).

Als glasspecialist worden we bij Hermans regelmatig geconfronteerd met asbest dat is verwerkt in oude stopverf en butyleenkit. Inmiddels zijn we niet alleen expert op het gebied van het saneren van asbesthoudende glasprojecten, maar zijn we uitgegroeid tot allround asbestverwijderaar. We kunnen dus al uw asbest verwijderen, inclusief glaswerk. Hermans Asbest BV beschikt over alle certificaten die nodig zijn voor het snel en veilig verwijderen en afvoeren van asbesthoudende materialen.

Vraag het de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00