Asbest in beglazingskit

Asbest in oude ramen
Heeft u een kapotte ruit of wilt u het glas vervangen van een huis dat voor 1994 is gebouwd? Laat u dan goed voorlichten door Hermans Asbest BV, want de kans is groot dat er asbest is gebruikt in de beglazingskit.

Als asbestspecialist zorgen we ervoor dat alle materialen met asbest worden verwijderd en schoongemaakt en plaatsen we een nieuwe ruit.

Hermans Asbest BV regelt alles voor uasbest in beglazingskit

  • Inventarisatie asbest: opname en eventueel het laboratoriumonderzoek.
  • Verwijderen en schoonmaken asbest.
  • Plaatsen nieuw glas.

Specialist in asbestverwijdering én glas
Bij het vervangen van de oude beglazingskit kunnen asbestvezels vrijkomen en dit brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarom zijn na 1993 bijna alle toepassingen van asbest verboden.

Als specialist op het gebied van glas worden we bij Hermans regelmatig geconfronteerd met asbest in oude stopverf en kit. Inmiddels zijn we niet alleen expert op het gebied van het saneren van asbest in beglazingskitten, maar zijn we een allround asbestverwijderaar.

Sneller, beter en goedkoper
Hermans Asbest BV regelt het hele traject voor u. Van opname en onderzoek tot de asbestsanering en het plaatsen van een nieuwe ruit. Dit zorgt ervoor dat we het sneller, effectiever en goedkoper kunnen uitvoeren, bovendien zit u maar één keer in de rommel.

Wij bieden oplossingen en ondersteuning voor zowel bedrijven, overheden als particulieren door heel Nederland.

Asbest veilig laten verwijderen?
We adviseren u graag, bel 020 – 448 80 00!

  • Een asbestinventarisatie laten uitvoeren of het verwijderen van asbest is specialisten werk waar tevens hoge eisen aan gesteld worden. Een specialisatie waar Hermans Asbest mee bekend is en dagelijks gebruikt bij diverse projecten. Vraag hier vooraf een offerte aan of bel 020 – 4488000 voor meer informatie.

Hermans Asbest BV is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Den-Bosch, Alkmaar, Den-Haag, Leiden, Gouda, Delft, Hoorn, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst!