Asbest verwijderen

Specialist in asbest verwijderen

Heeft u het vermoeden of weet u dat er asbest verwerkt is in uw dak, vloer, beglazingskit of andere objecten? Hermans Asbest BV is gespecialiseerd in het veilig verwijderen van asbest. Omdat we een gecertificeerd SC-530 asbestbedrijf zijn. Heeft u zekerheid. Wij werken uitsluitend met goed opgeleid personeel met kennis van zaken

Onze werkwijze: volledige ontzorging van begin tot eindspecialist asbest verwijderen

 • Opname ter plekke
  Onze inspecteur komt bij u op locatie een opname doen. De kosten hiervan krijgt u terug bij een opdracht tot sanering.
 • Laboratoriumonderzoek
  Voordat we het asbest kunnen verwijderen, moet er door een onafhankelijk bedrijf een asbestinventarisatierapport (conform SC-540) opgesteld worden.
 • Offerte
  Aan de hand van deze rapportage maken wij een heldere offerte op maat voor u.
 • Asbest verwijderen
  Het asbest wordt door onze vakmensen verwijderd, vervolgens wordt de ruimte grondig schoongemaakt. Dit gebeurt snel, efficiënt en professioneel. Na een uitgebreide meting wordt de ruimte of het pand weer vrijgegeven.

Gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf
De overheid heeft besloten dat vanaf 2024 asbestdaken verboden zijn in Nederland. Dit geldt alleen voor materiaal dat in contact staat met de buitenlucht, zoals golfplaten. Bent u eigenaar van een gebouw met asbesthoudende dakbedekking? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van het asbest voor 2024. Hiervoor kunt u subsidie aanvragen.

Het verwijderen van asbest dient op de juiste manier te gebeuren. De overheid kan zelfs een boete geven als de verwijdering niet goed gebeurd. Om het doel van de overheid in 2024 te bereiken zal er eerst een hele hoop asbest verwijderd moeten worden. Dit klinkt natuurlijk logisch, maar het verwijderen van asbest is heel gevaarlijk. Er komt veel kennis bij kijken en daarom is het saneren van asbestdaken vaak ook redelijk duur.

Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf voeren we bij Hermans Asbest BV onze werkzaamheden uit conform de wet-, en regelgeving (SC-530).

Aan het einde van de werkzaamheden wordt er een officiële vrijgave (conform NEN 2990) afgegeven door een RvA-geaccrediteerd laboratorium. Zo bent u, als opdrachtgever, altijd verzekerd van een correcte en veilige sanering van alle asbesthoudende materialen.

Heeft u een vraag over asbest?
Vraag het de specialisten van Hermans Asbest BV en bel 020 – 448 80 00. Of vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Vraag direct offerte aan!

 

 

Hermans Asbest BV is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Den-Bosch, Alkmaar, Den-Haag, Leiden, Gouda, Delft, Hoorn, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst!